Open source CMS system

Image is not available

PC reparation.. Også den stationære.
I de fleste tilfælde klarer vi også en "sort" skærm.
Er din gamle PC gået helt "død", finder vi dine data og billeder og installerer dem i din nye.

Image is not available
Image is not available

Vi sætter din webshop op i et af de kendte shop systemer som f.eks. Prestashop eller Open cart

Image is not available
Slider
Image is not available

CMS side i Joomla systemet med 4-6 sider og konaktformular. Har du brug for yderligere. f.eks. galleri, kalender eller andet,
aftales prisen på dette

3000,-kr. el. 120,- pr. md,
Image is not available

CMS side i Joomla systemet med op til 8 sider og konaktformular. Har du brug for yderligere. f.eks. galleri, kalender eller andet,
aftales prisen på dette.

4500,- kr. el. 120,- kr. pr. md.
Image is not available

CMS side i Joomla systemet med ubegrænset antal sider og konaktformular. Har du brug for yderligere. f.eks. galleri, kalender eller andet, aftales prisen på dette.

6000,- kr. el. 120,- kr. pr. md.
Slider

joomla cms systemHos BOMAS webløsninger kan du vælge at betale et eengangsbeløb for din hjemmeside eller CMS system, eller du kan vælge en månedlig betaling.

Vi har samarbejde med Fa. ecase.dk omkring hosting af hjemmesider, som er et af de bedste i Danmark til en konkurrencedygtig pris. Derudover koster det et årligt beløb på 45,- kr. til dk-hostmaster, som er det firma som administrer .dk domæner i Danmark.
Alle priser på siden er incl. moms.


ResponsivEn hjemmeside i dag er naturligvis lavet "responsive", hvilket vil sige at den ses korrekt på både smartphone og Ipad.

Hvad er en god hjemmeside?

I virkeligheden er der ingen, der kan svare entydigt på hvad en god hjemmeside er. Det kommer meget an på, hvad hjemmesiden skal bruges til og hvem målgruppen er.
Vi mener dog, at der er enkelte generelle retningslinjer.

Enhver hjemmeside har et budskab, et indhold, der skal ud til en eller flere målgrupper og dette budskab skal fremstå tydeligt og enkelt. Indholdet må ikke sløres af en masse grafiske fixfaxerier, flotte videoklip og lydklip, som i sig selv kan være gode og professionelle, men som dominerer hjemmesiden, så budskabet skjules.
Gode hjemmesider er derfor enkle i opbygningen og nemme at betjene. Jo mere omfattende indholdet er, des mere enkel skal den opbygges. Det betyder ikke, at man skal gå på kompromis med det visuelle og blikfanget. Det er et spørgsmål om balance.
Så godt som alle nye hjemmesider bliver idag opbygget på et CMS system. Der findes mange. Vi har gjort os til eksperter i Open Source systemet Joomla, som vi har arbejdet med igennem 15 år.


Sådan arbejder vi step by step:
•    Før vi går igang, afholder vi et møde hvor dine krav til hjemmesiden/systemet afdækkes.
•    Vi modtager tekst og eventuelle illustrationer til indhold. Vi kan være behjælpelige med illustrations materiale.
•    Vi laver et oplæg til design, som lægges på en midlertidig server.
•    Vi tilretter sammen designet til dine ønsker.
•    Efter din godkendelse af siden lægges den ud på den endelige placering på det af dig registrerede domæne. Har du brug for hjælp til registrering er vi selvfølgelig klar til dette.

Herefter får du en meget grundig instruktion i administrationen af din side. Har du ikke lyst til selv at opdatere din hjemmesideside, kan vi indgå en opdateringsaftale.

.