Hos BOMAS betaler du et eengangsbeløb for din hjemmeside. Vi har ikke nogen månedlige betalinger. Så når hjemmesiden er på plads betaler du kun for hosting; samt et årligt beløb på 45,- kr. til dk-hostmaster.dk
Alle priser på siden er excl. moms.

En hjemmeside i dag er naturligvis lavet "responsive", hvilket vil sige at den ses korrekt på både smartphone og Ipad.
I virkeligheden er der ingen, der kan svare entydigt på hvad en god hjemmeside er. Det kommer meget an på, hvad hjemmesiden skal bruges til og hvem målgruppen er.

Vi mener dog, at der er enkelte generelle retningslinjer.

Enhver hjemmeside har et budskab, et indhold, der skal ud til en eller flere målgrupper og dette budskab skal fremstå tydeligt og enkelt. Indholdet må ikke sløres af en masse grafiske fixfaxerier, flotte videoklip og lydklip, som i sig selv kan være gode og professionelle, men som dominerer hjemmesiden, så budskabet skjules.

Gode hjemmesider er derfor enkle i opbygningen og nemme at betjene. Jo mere omfattende indholdet er, des mere enkel skal den opbygges. Det betyder ikke, at man skal gå på kompromis med det visuelle og blikfanget. Det er et spørgsmål om balance.

Så godt som alle nye hjemmesider bliver idag opbygget på et CMS system. Der findes mange. Vi har gjort os til eksperter i Open Source systemet Joomla, som vi har arbejdet med igennem 10 år.

Sådan arbejder vi step by step:

  • Før vi går igang, afholder vi et møde hvor dine krav til hjemmesiden afdækkes.
  • Vi modtager tekst og eventuelle illustrationer til indhold. Vi kan være behjælpelige med illustrations materiale.
  • Vi laver et oplæg til design, som lægges på en midlertidig server.
  • Vi tilretter sammen designet til dine ønsker.
  • Efter din godkendelse af siden lægges den ud på den endelige placering på det af dig registrerede domæne. Har du brug for hjælp til registrering er vi selvfølgelig klar til dette.